V sredo, 10. decembra, je v Vinakoper, Hiši Refoška potekalo zaključno srečanje, ki sta ga organizirali portoroški jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol.

V letošnji sezoni sta si priborili olimpijsko vozovnico s 5. mestom na svetovnem prvenstvu v španskem Santanderju, izpolnjen cilj pa je bila tudi bronasta medalja na evropskem prvenstvu. Namen srečanja je bila zahvala vsem njunim podpornikom, sponzorjem in donatorjem, ki ju spremljajo na njuni poti k Olimpijskih igrah v Rio leta 2016. Srečanja se je udeležil tudi piranski župan Peter Bossman, kateri je puncama zaželel srečno v novi sezoni in nadaljno podporo.

DSC_1721

Branko Brčin, Mitja Margon, Mitja Kosmina, Tina Mrak, Veronika Macarol, Iztok Knafeljc

“Radi bi se zahvalili vsem, ki so nama pomagali pri organizaciji prireditve in sicer glasbeni spremljavi Yan Baray in Tadej Tadič iz zasedbe Sixtynine ter radijski voditeljici Aniti Urbančič, ki je povezovala večer.

DSC_1713

Tina Mrak, Tadej Tadič, Anita Urbančič, Yan Baray, Veronika Macarol

Še enkrat bi se radi zahvalili vsem, ki ste se včeraj zvečer udeležili najinega zaključka sezone v Vinakoper Hiša Refoška v Kopru.
Posebna zahvala gre tudi vsem sponzorjem, donatorjem in posameznikom, brez katerih bi bili najini uspehi težje dosegljivi.
Iskrena hvala!!”
– Avto Triglav d.o.o., Ljubljana in g. Damijan Vuk
– P&P Group in SMT ter g. Peter Polič
– Jadralni klub PIRAT Portorož
– Jadralna zveza Slovenije – Slovenian Sailing Federation
– G. župan Peter Bossman in Občina Piran
– Slovenska vojska, Športna enota
– Olimpijski komite Slovenije
– Jadralna trgovina Sailing Point
– Krajevna skupnost Portorož
– Športni in mladinski center Piran
– Maygut Portorož – Apartments & Rooms
– BAR 2000
– Adriaing d.o.o.
– Okolje Piran d.o.o.

Zahvala gre tudi trenerju Tomažu Čopiju in Andreju Kocjanu, kateri skrbi za najino kondicijsko pripravo ter nenazadnje najinim staršem.

 

Celotna fotogalerija na povezavi: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.757556737627232.1073741839.440434079339501&type=1